Longbow kopen

Wil jij een longbow kopen? Dan ben je verzekerd van veel schietplezier. De longbow is een eenvoudig uitziende boog. Maar laat je niet misleiden door dit eenvoudige uiterlijk. De longbow is namelijk een zeer effectief en krachtig wapen.

De longbow heeft zijn naam de danken aan zijn lengte, deze bogen zijn namelijk erg lang. Ze zijn in de geschiedenis veel gebruikt tijdens oorlogen. De Engelsen maakten tijdens de 100-jarige oorlog tegen Frankrijk dankbaar gebruik van deze boog. Qua manschappen had Frankrijk duidelijk een voorsprong op Engeland, maar dankzij hun goed getrainde boogschieters en met hun longbows wisten de Engelsen toch belangrijke veldslagen te winnen.

Ondanks zijn effectiviteit, werd de longbow steeds minder populair als oorlogswapen. Dit kwam vooral doordat het flink wat training kostte voor men de longbow goed kon hanteren, terwijl er steeds meer oorlogswapens kwamen die makkelijker waren in gebruik. In de boogsport zijn longbows echter nog steeds geliefd.

Bij het kopen van een longbow is het belangrijk om te weten dat het goed hanteren van deze boog wat oefening kost en dat deze bogen zeker geen speelgoed zijn. Je kan er maar liefst 300 meter ver mee schieten. Het is een wapen dat zelfs in staat is om een harnas te doorboren.

Je kan je longbow kopen bij dumpstorehengelo.nl. De longbows die wij verkopen zijn stuk voor stuk van topkwaliteit en gemaakt van de beste houtsoorten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>