Eindelijk weer lachend door het leven!

Ik ben een vrouw van eind veertig. Ik ben opgegroeid in een redelijk arm gezin. Vroeger was er voor mij dus geen geld voor een beugel. Dit vond ik erg jammer, omdat mijn tanden erg scheef stonden.

Later, toen ik begin twintig was, nam ik alsnog een beugel die de ergste schade moest herstellen. Maar dat mocht niet echt baten. Ik was op dat moment al zo beschaamd door mijn gebit dat ik het niet zo goed verzorgde. Dit had tot gevolg dat ik vaak gaatjes had en mijn tanden erg geel werden.

Een paar maanden geleden besloot ik dat dit alles maar eens afgelopen moest zijn. Ik ging op zoek naar een goede, betrouwbare tandarts die mij zou kunnen helpen met het reinigen en in orde brengen van mijn gebit. Al snel kwam ik op de site Kleinsman.de. Ik maakte een telefonische afspraak en kon een week later al terecht.

Ik was een beetje zenuwachtig, maar dat was uiteindelijk helemaal nergens voor nodig. De tandartsen die werkzaam waren bij Kleinsman waren enorm professioneel en ook nog eens erg vriendelijk. Zij waren erg kalm en maakten mij rustig duidelijk wat alle mogelijkheden waren. Ik kan het iedereen aanraden om naar Kleinsman te gaan!